Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Μακελελέ! “Έτσι χάλασε η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό”

Αποκάλυψη Μακελελέ! “Έτσι χάλασε η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό”

Ο Κλοντ Μακελελέ έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το 2007. Ωστόσο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τον “εμπόδισε” να έρθει στους Πειραιώτες.

Ο Κλοντ Μακελελέ αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό το 2007, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος, μετά το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Έουπεν, μίλησε στο “Φως των Σπορ” για τις προχωρημένες επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η επιθυμία του Ρομάν Αμπράμοβιτς να τον κρατήσει στην Τσέλσι ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ήρθε ποτέ στους “ερυθρόλευκους”.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή (τότε τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ο Τάκης Λεμονής). Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την εντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω… Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμοπυν από τους ππαίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις