Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Αποκλεισμός για Μίλαν από το Europa League και πρόστιμο”

“Αποκλεισμός για Μίλαν από το Europa League και πρόστιμο”

Η απόφαση της UEFA για την ποινή που θα επιβληθεί στη Μίλαν -για την κατά συρροή παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play- φαίνεται πως θα… κάψει τους “ροσονέρι”.

Με το χειρότερο τρόπο ίσως ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τη Μίλαλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ροσονέρι” μπορεί να δουν τους κόπους μιας χρονιάς να εξαφανίζονται!

Η διοίκηση της Μίλαν παραβίασε το Financial Fair Play και σύμφωνα με πληροφορίες της “Gazzetta dello Sport” η Επιτροπή Κυρώσεων της UEFA θα της επιβάλλει αποκλεισμό από το Europa League.

Η κακή διαχείριση του Γιονγκχόνγκ Λι και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχουν οδηγήσει τη Μίλαν σε αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, ο Κινέζος μεγαλομέτοχος δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα για να αποπληρώσει τα δάνεια που πήρε για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας. Ήδη υπάρχουν επαφές για να παραδώσει τις μετοχές του σε άλλον ενδιαφερόμενο, με την UEFA να γνωρίζει τις συγκεκριμένες εξελίξεις.

Εκτός από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη για την επόμενη σεζόν, αναμένεται και πρόστιμο, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης θα μπορούσε να επηρεαστεί από την επίτευξη συγκεκριμένων οικονομικών στόχων.

Πάντως η Μίλαν, αναμένεται να πάει στο CAS στη Λωζάνη, του οποίου η απόφαση θα μπορούσε να γίνει γνωστή 10 Ιουλίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις