Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλεισμός Ρωσίας: “Περιμένουμε την θέση της FIFA”

Ρωσία
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρωσία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα -σε μια σειρά αθλημάτων- για τέσσερα χρόνια, ύστερα από την απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ (WADA) να την τιμωρήσει για παραποίηση εργαστηριακών δεδομένων. Οι Ομοσπονδίες της χώρας βρίσκονται σε αναμονή…

Σε ανακοίνωση προέβη η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ρωσίας, σχετικά με την απόφαση του WADA για αποκλεισμό τεσσάρων ετών της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε μια σειρά αθλημάτων, για παραποίηση εργαστηριακών δεδομένων ντόπινγκ.

Βαριά τιμωρία της WADA στη Ρωσία! Αποκλεισμός από κάθε διεθνή αθλητική διοργάνωση για 4 χρόνια!

«Η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει ακόμη λάβει την επίσημη θέση της FIFA για την απόφαση του WADA. Παρακολουθούμε στενά τη συμμόρφωση με την πολιτική για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν περιορισμοί της FIFA στις ομάδες μας, καθώς και στην φιλοξενία διοργανώσεων στην Ρωσία», αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο αποκλεισμός δεν θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις