Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Επέστρεψαν στις νίκες οι “κίτρινοι”!

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Επέστρεψαν στις νίκες οι “κίτρινοι”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον Απόλλωνα, αλλά χρειάστηκε μια γκολάρα του Μπρούνο Γκάμα στο δεύτερο ημίχρονο και μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις του Κουέστα στο τέλος για να επιστρέψει στις νίκες μετά από 5 αγώνες.

Μετά από 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του στη Superleague.

Ο Ματέο Γκαρσία έβαλε μπροστά την ομάδα της Θεσσαλονίκης μόλις στο 19ο δευτερόλεπτο(!) του αγώνα, όμως ο Τριάδης είχε δοκάρι στο 42′ και ισοφάρισε στο 45′ , βάζοντας δύσκολα στους “κίτρινους”. Τελικά όμως μία φανταστική συνεργασία των Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα έφερε το γκολ της νίκης στο 69′, διατηρώντας τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση της Superleague.

Παρακολουθήστε LIVE το Απόλλων Σμύρνης – Άρης από το newsit.gr

 

Εννιά αγωνιστικές χρειάστηκε ο Απόλλων για να πάρει τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Superleague, αλλά τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με το τελικό 0-0.

Από την πλευρά του, ο Άρης έχει μόνο ήττες εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με την τελευταία από τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” να φέρνει και την αποπομπή του Πάκο Ερέρα από τον πάγκο του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις