Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: “Καθάρισε” ο Κουλούρης με χατ-τρικ!

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: “Καθάρισε” ο Κουλούρης με χατ-τρικ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να ξεκινάει “καυτός” και το 2019, ο Ατρόμητος δεν είχε κανέναν πρόβλημα να “καθαρίσει” από το πρώτο ματς την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 3-0 μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με χατ τρικ του πρώτου σκόρερ της Superleague, Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, ήδη από το πρώτο παιχνίδι, αφού το 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, δεν χωρά αμφισβητήσεις.

Η ομάδα του Κάναντι ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 27′ με πέναλτι, για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και με δύο ακόμη γκολ του σέντερ φορ της, “τελείωσε” την υπόθεση πρόκριση.

Οι συνθέσεις στο Απόλλων – Ατρόμητος

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46′ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69′ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62′ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76′ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58′ Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66′ Γιαννούλης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις