Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: Ορμητικός και… σοβαρός στη Ριζούπολη

Ατρόμητος

Εικόνα ομάδας που διεκδικεί πρωτάθλημα! Στο 6ο του “διπλό” στο πρωτάθλημα έφτασε ο Ατρόμητος, που καθάρισε… εύκολα στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0, στο ματς που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος δεν απειλήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν σοβαρός και μαχητικός και έφτασε εύκολα στο τελικό 0-3 στη Ριζούπολη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με φόρα στο ματς και πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα κατάφεραν να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη τους. Μόλις στο 5′ και μετά από γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ντιγκινί έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Ντάουντα με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τσόβιτς για το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος έκανε το 0-2. Τσόβιτς και Κύργιας δεν συνεννοήθηκαν σωστά, η μπάλα έμεινε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα Σμύρνης και έφτασε στον Ουάρντα, που -με εξουδετερωμένο τον Τσόβιτς- την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.

Η ομάδα του Περιστερίου έδωσε χώρα στη συνέχεια στην “Ελαφρά ταξιαρχία” αλλά δεν δέχθηκε κάποια σημαντική φάση στα καρέ της.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, αλλά τα πολλά φάουλ – διακοπές που έγιναν δεν έδωσαν καλό ρυθμό στο ματς, κάτι που βόλευε τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, είχαν μια καλή στιγμή στο 75′ με το σουτ του Ουάρντα και στο 86′ έφτασαν στο 3-0. ο Αιγύπτιος έκανε την κάθετη πάσα και ο Ντιγκινί – με υποδειγματικό “τσίμπημα” της μπάλας- νίκησε τον Τσόβιτς.

Ο Απόλλωνας έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει το.. γκολ της τιμής στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από συρτό γύρισμα του Κούρου, ο Καστιγιέχος δεν πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα, η οποία πέρασε παράλληλα από την εστία του Γιαννιώτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις