Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποθέωσε Έλληνα προπονητή ο Γκουαρδιόλα!

Αποθέωσε Έλληνα προπονητή ο Γκουαρδιόλα!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου, τα κολακευτικά του λόγια για τον Άγγελο Ποστέκογλου αποτελούν “παράσημο” για τον Έλληνα τεχνικό.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνει την προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων στην Αγγλία, με ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Γιοκοχάμα Μαρίνος του Άγγελου Ποστέκογλου.

Μιλώντας για το ματς λοιπόν, ο προπονητής των “Πολιτών”, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι έχει παρακολουθήσει αρκετά την ομάδα του Έλληνα κόουτς, αποθεώνοντας τον ίδιο και την ομάδα του, για την επιθετική της ανάπτυξη.

Οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα

«Σε εννέα μέρες έχουμε το Community Shield κόντρα στη Λίβερπουλ και έχοντας παρακολουθήσει την Γιοκοχάμα σε videos θεωρώ πως αυτό θα είναι το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να παίξουμε λόγω του στιλ που αγωνίζονται.

Η Σίτι και η Γιοκοχάμα μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην Ιαπωνία και ελπίζω οι οπαδοί να απολαύσουν το ποδόσφαιρο που θα παρακολουθήσουν. Και οι δύο ομάδες θέλουν να επιτεθούν και να σκοράρουν. Όταν αυτό συμβαίνει, το ποδόσφαιρο είναι μεγαλοπρεπές».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις