Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άρης – Ατρόμητος: Στην ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση! videos

Άρης – Ατρόμητος: Στην ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση! videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και άφησαν έτσι… ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι “κίτρινοι” έχασαν πάντως τεράστια ευκαιρία για τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, όταν ο Μπρούνο Γκάμα “σημάδεψε” το δοκάρι σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 64′.

Το παιχνίδι

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το ματς και πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχασε την πρώτη φάση του αγώνα στο 13′, με τον Βέλλιο να ψάχνει ένα πολύ… φιλόδοξο γκολ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με λόμπα από μακριά.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” αμέσως μετά, με τον Ντιγκινί να σουτάρει από κοντά, μετά από κακό διώξιμο της άμυνας σε κόρνερ στο 16′, αλλά τον Κιβρακίδη να “σώζει” πάνω στη γραμμή της εστίας το γκολ.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και η μπάλα πήγαινε… πάνω κάτω, αλλά χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Άρη να έχει την κατοχή, αλλά τις ευκαιρίες να έρχονται με το… σταγονόμετρο. Ο Κόρχουτ δύο φορές και ο Ούμπιδες για τον Ατρόμητο “σπατάλησαν” τις μοναδικές καλές φάσεις των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος, πέρα από το πέναλτι.

Κι αυτό γιατί στο 64′ οι γηπεδούχοι είδαν τον διαιτητή να δείχνει τη… βούλα σε μαρκάρισμα του Βέλλιου στον Ματίγια, αλλά ο Γκάμα εκτέλεσε στο οριζόντιο δοκάρι, πετώντας στα… σκουπίδια μια απίθανη ευκαιρία για την ομάδα του.

Το 0-0 ήταν έτσι και το τελικό σκορ, με το “ζευγάρι” Άρης – Ατρόμητος να αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Περιστέρι. Εκεί θα κριθεί λοιπον και η ομάδα που θα πάρει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις