Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Έξαλλοι με τον ορισμό Κομίνη! “Η… εξυγίανση στα καλύτερά της”

Άρης: Έξαλλοι με τον ορισμό Κομίνη! “Η… εξυγίανση στα καλύτερά της”
ΦΩΤΟ Intime

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επιθετική και οργισμένη ανακοίνωση μετά τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στο VAR για το ματς των “κίτρινων” με το Βόλο στη 15η αγωνιστική της Superleague.

Ο Άρης είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο ματς με τον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Superleague, όπου οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν 3-1 και διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αμπού Μπα, την οποία ο Έλληνας διαιτητής αρνήθηκε να ελέγξει στο VAR. Όταν λοιπόν έγινε γνωστός ο ορισμός του Κομίνη στο VAR για την προσεχή αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με τον Βόλο στη 15η αγωνιστική, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Κ.Ε.Δ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “τα ψωμιά σας είναι λίγα…”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!! Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!! Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις