Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Επιβεβαίωσε τις επαφές ο Τσέρτσι! “Η πρόταση απέχει οικονομικά”

Άρης: Επιβεβαίωσε τις επαφές ο Τσέρτσι! “Η πρόταση απέχει οικονομικά”
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης προσπαθεί να “πυροδοτήσει” μία μετεγγραφική “βόμβα” με την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού εξτρέμ, Αλέσιο Τσέρτσι, με τον ίδιο τον παίκτη να επιβεβαιώνει τις επαφές, αλλά να κάνει λόγο για απόσταση στο οικονομικό.

Πιο “βαθιά” το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει ο Θόδωρος Καρυπίδης, αν θέλει να ντύσει στα “κίτρινα” τον Αλέσιο Τσέρτσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιο ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Άρης: Ψάχνει νέο «μπαμ» με Τσέρτσι!

Ο πρώην εξτρέμ της Μίλαν και της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ενήμερος για την πρόταση του Άρη στον Metropolis 95.5 FM, αλλά ξεκαθάρισε ότι μόνο μία πολύ καλή οικονομικά προσφορά, θα τον πείσει να φύγει ξανά από την Ιταλία.

Οι δηλώσεις του Τσέρτσι για τον Άρη

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη, με έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί μου. Η πρόταση του Άρη απέχει οικονομικά από αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά.

Για να παίξω εκτός Ιταλίας θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ δελεαστική, όπως αυτή που είχα πέρσι από την Ανκαραγκουτσού. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κοιτάξω να αγωνιστώ στην Ιταλία. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, έχω 3-4 από το εξωτερικό. Τα κριτήρια της επιλογής μου είναι η οικογένειά μου. Για να μπω σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Άρη, θα πρέπει η πρόταση που θα μου γίνει να είναι αντάξια της καριέρας μου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις