Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – Ερέρα: “Έχουν γραφτεί ψέματα, περήφανος που δούλεψα στην ομάδα”

Άρης – Ερέρα: “Έχουν γραφτεί ψέματα, περήφανος που δούλεψα στην ομάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πάκο Ερέρα τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, τονίζοντας ότι τα περισσότερα που γράφτηκαν μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ψέματα.

Ο 64χρονος πρώην τεχνικός του Άρη διέψευσε κατηγορηματικά το ότι υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις του με τους Θοδωρή Καρυπίδη και Κώστα Διαμαντόπουλο, δήλωσε υπερήφανος που δούλεψε στην ομάδα κι αιώνιος φίλος της, ενώ στάθηκε στο μέγεθος του συλλόγου.

Όσα δήλωσε ο Ερέρα

“Με αφορμή δημοσιεύματα και σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Πάκο Ερέρα, θέλησε -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας- να κάνει την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση:

«Τώρα μιλάω εγώ, απευθείας. Μέχρι τώρα ό,τι έχει γραφτεί είναι από τρίτους. Όχι απευθείας από εμένα.

Έχουν γραφτεί ανακρίβειες. Δηλώνω, λοιπόν, ότι ήμουν πολύ χαρούμενος στον Άρη. Έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό απ’ όλη την οικογένεια της ομάδας και αυτό είναι αμοιβαίο. Ο Άρης είχε εξαιρετική συμπεριφορά απέναντί μου.

Ήξερα πολύ καλά για το μέγεθος του Άρη πριν ακόμη έρθω και ότι ανήκει στα κορυφαία club της Ελλάδας.

Επίσης, ποτέ δεν έχω πει κάτι για οικονομικά προβλήματα. Ποτέ. Είναι ψέματα.

Θέλω, επίσης, να πω ότι στον Άρη γνώρισα τους καλύτερους οπαδούς, που συνάντησα ποτέ στην καριέρα μου. Είμαι πολύ περήφανος, που δούλεψα σε αυτή την ομάδα.

Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια, χωρίς κανέναν τρίτο στη μέση.

Θέλω, επίσης, να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμη. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες και δημοσιεύματα για τη συνεργασία μου με τον πρόεδρο και τον κ. Διαμαντόπουλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές. Ειδικότερα με τον κ. Διαμαντόπουλο που είχαμε καθημερινή επαφή, η συνεργασία μας ήταν άριστη. Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι θα παραμείνω για πάντα φίλος του Άρη. Πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση του club.

Από καρδιάς εύχομαι στον Άρη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να πετύχει τους στόχους του”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις