Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άρης – Ιντέγε: “Έχω αφήσει πίσω μου τον Ολυμπιακό!” – video

Άρης – Ιντέγε: “Έχω αφήσει πίσω μου τον Ολυμπιακό!” – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση του Άρη για την προετοιμασία της νέας χρονιάς και παρέθεσε τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος για τη δεύτερη παρουσία του στη Superleague είναι ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς μετά τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και με τη φανέλα του Άρη, στον οποίο και υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες.

Η προετοιμασία των “κιτρίνων” ξεκίνησε μάλιστα και ο Νιγηριανός επιθετικός κέρδισε τα “φλας” των δημοσιογράφων, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη νέα του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ιντέγε

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι πολύ καλές, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου, γιατί από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ έχω πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους τον πρόεδρο και όσους είναι στην ομάδα».

Για την παρουσία του στον Άρη και τη φανέλα του: «Είναι πολύ νωρίς, ακόμη δουλεύω με τους συμπαίκτες μου, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Στον Ολυμπιακό φορούσα το 99 και δεν ήταν σταθερή από εκεί και μετά η καριέρα μου, το ένα σημαίνει επανεκκίνηση για εμένα, για αυτό και ήρθα στον Άρη για επανεκκίνηση».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Έχω αφήσει τον Ολυμπιακό πίσω μου και επικεντρώνομαι μόνο στον Άρη τώρα. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα εισέπραξα αγάπη και ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά με τον Άρη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις