Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άρης: Μέσα ο Μπρούνο Γκάμα! Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη

Άρης: Μέσα ο Μπρούνο Γκάμα! Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μπρούνο Γκάμα ξεπέρασε τον τραυματισμό που “κουβαλούσε” από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ερέρα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Άρης δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Νέα Σμύρνη απέναντι στο Πανιώνιο με τον Πάκο Ερέρα να υπολογίζει όμως κανονικά και στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επανήλθε την προηγούμενη αγωνιστική στις νίκες και πλέον έχει 5 “τρίποντα” σε 6 ματς, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Superleague, η οποία την φέρνει πλέον κόντρα στους “κυανέρυθρους”, σε ένα δυνατό ματς (LIVE από το newsit.gr).

Η αποστολή του Άρη

Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεζ, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Μαρτίνεζ, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Τζανακάκης: “Δύσκολο παιχνίδι σε δυνατή έδρα”

“Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που είναι δυνατή στην έδρα της και έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά αν δεν τους προσέξεις. Από την πλευρά μας, προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι τόσο από αγωνιστικής όσο και από ψυχολογικής άποψης για να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ολοκληρώσαμε έναν πρώτο κύκλο αγώνων, έχοντας μια συγκομιδή βαθμών, η οποία μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο δρόμος, όμως, είναι ακόμη μακρύς. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακολουθούν τα ντέρμπι και απαιτείται να δείξουμε τη δέουσα προσοχή. Το ζητούμενο από το ξεκίνημα της σεζόν είναι η σταθερότητα και η διάρκεια στην απόδοσή μας. Αυτό που προέχει, όμως, για μας είναι το αυριανό παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη και η συνέχιση των νικηφόρων αποτελεσμάτων”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις