Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – Μόλντε 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Άδικος αποκλεισμός για τους “κίτρινους”! – videos

Άρης – Μόλντε 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Άδικος αποκλεισμός για τους “κίτρινους”! – videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης έκανε υπερπροσπάθεια και άγγιξε μία ιστορική πρόκριση, ισοφαρίζοντας το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μόλντε, όμως η ανατροπή έμεινε στη μέση, καθώς στην παράταση ο Μπολί σκόραρε για τους Νορβηγούς και οδήγησε στον αποκλεισμό των “κιτρίνων”.

Έπεσε μαχόμενος! Ο Άρης “πάλεψε” μέχρι τέλους κόντρα στη Μόλντε και με σούπερ εμφάνιση επικράτησε 3-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου όμως οι Νορβηγοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση.

Ο Ματίγια έκανε το 1-0 με απίθανη εκτέλεση φάουλ και ο Δεληζήσης πέτυχε το 2-0 μετά από φανταστική ενέργεια του Φετφατζίδη. Το 3-0 της κανονικής διάρκειας διαμόρφωσε ο Ντιγκινί με κεφαλιά, πριν “παγώσει” το Βικελίδης ο Μπολί στο 105′.

Ο Άρης δέχθηκε δύο γκολ σε δύο φάσεις στο παιχνίδι της Νορβηγίας και στη συνέχεια έμεινε και με δέκα παίκτες, γνωρίζοντας “βαριά” ήττα με 3-0, η οποία και τον έχει φέρει με την… πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Στο κατάμεστο “Βικελίδης” όμως, οι “κίτρινοι” θα “παλέψουν” για τη μεγάλη ανατροπή, ώστε να βρεθούν εκείνοι στα πλέι οφ του Europa League. Μοναδική σημαντική απώλεια για τον Σάββα Παντελίδη, ο Βέλεθ, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση που έφερε και την αποβολή του στο πρώτο ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις