Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης: Ώρα εκδίκασης του “ban” από την FIFA! Tην Δευτέρα κρίνονται όλα

Άρης: Ώρα εκδίκασης του “ban” από την FIFA! Tην Δευτέρα κρίνονται όλα
ΦΩΤΟ Intime

Την προσεχή Δευτέρα (24/2) εκδικάζεται η υπόθεση της απαγόρευσης μετεγγραφών στον Άρη από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA, με τους “κίτρινους” να έχουν καταθέσει ήδη το απολογητικό υπόμνημά τους, ενώ θυμίζουμε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει καλέσει σε απολογία και την ΕΠΟ.

Έφτασε η ώρα της… κρίσης για τον Άρης καθώς την Δευτέρα εκδικάζεται από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA η μη τήρηση διεθνούς απόφασης και η, κατά συνέπεια, παράνομη έκδοση δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι.

Σε απολογία έχει κληθεί και η ΕΠΟ, η οποία συντάσσεται με τη γραμμή των “κιτρίνων” ότι τα χρέη, που επέφεραν την ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών αφορούν την παλιά εταιρία. Αυτό εξάλλου αναφέρεται και στο υπόμνημα που κατατέθηκε και συντάχθηκε από τους νομικούς κ. κ Ζέμπερη, Μπιλίρη, με την παράλληλη προσκόμιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων.

Η διαδικασία της απολογίας απαιτεί μόνο την κατάθεση υπομνημάτων, δεν εμπεριέχει νομική παράσταση, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο και το πότε θα ανακοινωθεί την απόφασή, με τους ανθρώπους του Άρη πάντως να είναι αισιόδοξοι πως θα απεμπλακούν από αυτή την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις