Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Άρης – Παναιτωλικός: Τον “εκτέλεσε” από τη… βούλα! Νίκη με δύο πέναλτι για τους “κίτρινους”

Άρης – Παναιτωλικός: Τον “εκτέλεσε” από τη… βούλα! Νίκη με δύο πέναλτι για τους “κίτρινους”
Intime.gr

Ο Άρης πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Ένινγκ στον πάγκο του, αφού “καθάρισε” εύκολα τον Παναιτωλικό με 2-0 στο “Κλέανθης” Βικελίδης, σκορ που διαμορφώθηκε με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο εμφανίζεται ο Άρης στα πρώτα παιχνίδια με τον Ένινγκ στον πάγκο και μετά την Ξάνθη, πήρε τη νίκη εύκολα με 2-0 και κόντρα στον Παναιτωλικό στο “Βικελίδης”.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 4′ με τον Ντιγκινί να σκοράρει από ασίστ του Φετφατζίδη, αλλά ο τελευταίο να υποδεικνύεται σωστά σε θέση οφσάιντ με τη βοήθεια και του VAR.

Το γεγονός δεν άλλαξε όμως την εικόνα του αγώνα και στο 25′ ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε πέναλτι από… δύο παίκτες των φιλοξενούμενων, κάνοντας ο ίδιος το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Η ομάδα του κέρδισε όμως και δεύτερο πέναλτι στο 31′ σε προσπάθεια του Σούντγκρεν και ο Ιντέγιε αυτή τη φορά, ανέλαβε την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Άρης είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά ο Παναιτωλικός έφθασε πιο κοντά στην ισοφάριση με τον Μαρσιάλ να έχει δοκάρι στο 51′ με κεφαλιά πριν έρθει η αποβολή του Μοράρ στο 60′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, να βάλει ουσιαστικά τέλος στο ματς. Οι Αγρινιώτες σκόραραν πάντως στο 92′ με τον Μπαΐροβιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Παναιτωλικός

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Λούκας Σάσα (66’ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66’ Ντουάρτε), Γκάμα (77’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73’ Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80’ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46’ Μιμίτο), Μαρτιάλ, Σίεστεντ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις