Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ – Ο Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση πέναλτι “είπε” την τελευταία λέξη

Άρης – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ – Ο Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση πέναλτι “είπε” την τελευταία λέξη

Ο Άρης κι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο “Κλ. Βικελίδης”, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της δωδέκατης αγωνιστικής της Superleague. Δύο πέναλτι έγραψαν την ιστορία του αγώνα.

Ο Άρης κι ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο “Κλ. Βικελίδης”, για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν ισόβαθμες (19β.) στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με πέναλτι “φάντασμα” του Γιουνές, ενώ οι “πράσινοι” τσίμπησαν… τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη.

Το LIVE του Άρης – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με τρία στόπερ και σύστημα 3-4-3 κι επαναφέρει τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας τερματοφύλακας επέστρεψε, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (79′ Μαβράι), Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί (74′ Ματίγια), Γιουνές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74′ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33′ Δώνης), Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε (74′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις