Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Παντελίδη

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Παντελίδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (2/12) τον Παναθηναϊκό, για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague. Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή για το παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την “κιτρινόμαυρη” αποστολή, με τους Ούγκο Σόουζα, Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Νικολάς Γκολάσο να μένουν εκτός.

Η ενημέρωση του Άρη

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/12, 19:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις