Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης – Πανιώνιος: Εντυπωσιακός κόντρα στον ουραγό! Αποχαιρετούν οι “κυανέρυθροι”

Άρης
Intime

Ο Άρης έπιασε τρομερή απόδοση μέσα στο “Κλ. Βικελίδης” και…. πάτησε τον Πανιώνιο με 2-0. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους Θεσσαλονικείς. Ακυρώθηκαν -σωστά- δύο γκολ τους. Είχαν και δοκάρι στο φινάλε του ματς. Μόνο με… θαύμα θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εντός έδρας του Πανιωνίου με 2-0 και θα πάνε με ιδανική ψυχολογία στον πρώτο τους αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη νίκη αυτή, οι “κίτρινοι” έφτασαν τους 32 βαθμούς και φαίνεται να… καπαρώνουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε στους 9 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Superleague (έχει να παίξει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό),

Ο Άρης μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στην αναμέτρηση, πιέζοντας την εστία του Πανιωνίου και χάνοντας ευκαιρίες. Οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν σε θέση άμυνας, αφού δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα και να “σπάσουν” το ρυθμό των γηπεδούχων. Για τους γηπεδούχους, ο Φετφατζίδης έδειξε και πάλι ορεξάτος και μάλιστα στο 13΄είδε το σουτ του εντός μεγάλης περιοχής να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαλέρπ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Άρη συνεχίστηκε, αλλά η έλλειψη κεντρικού επιθετικού δυσκόλεψε τις προσπάθειες του. Στο 30′ όμως ο Μπρούνο Γκάμα βρήκε το χώρο, “ζύγισε” το σουτ με το δεξί και με “βολίδα” λίγο πίσω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μαλέρπ και έκανε το 1-0. Ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να… ξεμυτίσει από την άμυνα του και στο 35′ έχασε την πρώτη του σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς όμως δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 42′ έκαναν το 2-0. ο Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε την υποδειγματική κάθετη του Ροζ, απέφυγε τον πορτιέρε του Πανιωνίου και έκανε το 2-0.

Ο Άρης διατήρησε το καλό του τέμπο και στην επανάληψη. Μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει στο 52′ με τον Ροζ (από ασίστ Φετφατζίδη), αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR (ήταν σε αντικανονική θέση ο Λάρσον στην αρχή της φάσης). Οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν τον έλεγχο του ματς και στο 80′ βρέθηκαν να αγωνίζονται με παίκτη περισσότερο, μετά την αποβολή του Καμαρά (μπήκε στο ματς στο 54′).

Στο 82′ ο Άρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, αλλά το τέρμα του Ντουρμισάι δεν μέτρησε, αφού ο Μαντσίνι -που μπήκε στη φάση- ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι Θεσσαλονικείς δεν βρήκαν το τρίτο γκολ ούτε στο 89΄, με το σουτ του Μαρτίνες να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις