Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο στο ντέρμπι! Έμεινε εκτός ο Κρέσπο

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο στο ντέρμπι! Έμεινε εκτός ο Κρέσπο
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, από την οποία απουσιάζει όμως ο Χοσέ Κρέσπο, που παραμένει τραυματίας.

Τέσσερις απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη 17η αγωνιστική της Superleague, αφού πέρα από τους μόνιμα απόντες Ζαμπά, Βέρνμπλουμ και Ελ Καντουρί, εκτός έμεινε και ο Χοσέ Κρέσπο λόγω ενοχλήσεων.

Αντίθετα, ο Ντάγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά, με το σφίξιμο στον προσαγωγό να μην είναι κάτι σοβαρό, γεγονός που τον έθεσε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Η προετοιμασία για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας την Παρασκευή (03.01).

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε λίγες ασκήσεις γυμναστικής για αρχή, τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Κρέσπο , Βέρνμπλουμ , Ζαμπά και Ελ Καντουρί . Οι δύο πρώτοι δούλεψαν στο γήπεδο, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν θεραπείες στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φερέιρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την επικείμενη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις