Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Άρης: Σήκωσε… μανίκια ο Ένινγκ! Η πρώτη του προπόνηση – video

Άρης: Σήκωσε… μανίκια ο Ένινγκ! Η πρώτη του προπόνηση – video
ΦΩΤΟ youtube

Έπιασε… δουλειά, πριν καν ανακοινωθεί! Ο Άγγελος Χαριστέας παρουσίασε τη Δευτέρα (14.10.2019) στους παίκτες του Άρη το νέο προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ

Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις! Ο Μίχαελ Ένινγκ ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και παρουσιάστηκε στους από τον Άγγελο Χαριστέα στους παίκτες του Άρη.

“Ο κύριος Ένινγκ είναι ο νέος μας προπονητής”, είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόσθεσε: “Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ Άρης έδωσε το λόγο στον ίδιο τον Ένινγκ, ο οποίος στην πρώτη του ομιλία τόνισε: “Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά, αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας”.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στη συνέχεια στον τρόπο που θέλει οι παίκτες να συνεργαστούν μαζί του: “Ο καθρέπτης όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο! Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους. Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους, για ο,τιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δυο πράγματα κάθε μέρα. Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

Ο 54χρονος τεχνικός έκανε στη συνέχεια την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Άρη. Ο Ένινγκ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των “κίτρινων” στον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις