Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης: Θέλουν Ματέο Γκαρσία οι “κιτρινοί”! Δεν… ψήνεται ο Ερυθρός Αστέρας

Άρης: Θέλουν Ματέο Γκαρσία οι “κιτρινοί”! Δεν… ψήνεται ο Ερυθρός Αστέρας
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για να “ντύσει” ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Ματέο Γκαρσία, ως δανεικό, αλλά οι Σέρβοι δεν φαίνονται, προς το παρόν τουλάχιστον, ιδιαίτερα θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Την περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ του επιθυμεί ο Άρης, που έκανες πρόταση 500.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσει τον Ματέτο Γκαρσία δανεικό ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους Θεσσαλονικείς, ως δανεικός από την Λας Πάλμας αλλά το περασμένο καλοκαίρι ο Ερυθρός Αστέρας κατέβαλλε το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ και αγόρασε τα δικαιώματά του, με τον παίκτη υπογράφει συμβόλαιο ως το 2023.

Πάντως οι Πρωταθλητές Σερβίας εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γκαρσία μέχρι στιγμής και το ζητούμενο είναι αν ο Άρης θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Ο Γκαρσία μετράει φέτος 18 συμμετοχές και 4 γκολ με την ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ είχε ολοκληρώσει την περσινή σεζόν στον Άρη με 32 συμμετοχές και 11 τέρματα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις