Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρσεναλ – Λέστερ: Ματσάρα με το… καλημέρα! Απίστευτο 4-3

Άρσεναλ – Λέστερ: Ματσάρα με το… καλημέρα! Απίστευτο 4-3
Reuters

Πρεμιέρα στην Premier League της νέας σεζόν με ένα φανταστικό ματς. Η Λέστερ έδειξε ικανή να κάνει… ζημιά στην Άρσεναλ, αλλά οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν τελικά στο φινάλε να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο «Έμιρεϊτς» με 4-3.

Το καλύτερο… ορεκτικό της νέας Premier League ήταν αυτό που έφτιαξαν Άρσεναλ και Λέστερ. Η «παράσταση» τους μέσα στο «Έμιρεϊτς» εκπληκτική» και το τελικό 4-3 απλά μας άφησε όλους με μια βαθιά ικανοποίηση για τι τι θα ακολουθήσει στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Η Άρσεναλ προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Λακαζέτ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Οκαζάκι έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήραν και «κεφάλι» στο σκορ, με το τέρμα του Βάρντι (29’). Το ημίχρονο όμως ολοκληρώθηκε με τον Γουέλμπεκ να κάνει το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ίδιο χορταστικό. Ο Βάρντι έκανε το 2-3 για τη Λέστερ στο 56’, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως η νίκη δεν θα πάει στην ομάδα του Βενγκέρ.

Εκεί όμως μίλησε ο Αλσατός τεχνικός, που με δυο «χρυσές» αλλαγές έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ!  Ο Ράμσεϊ στο 83’ και ο Ζιρού στο 85’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-3 για τους «κανονιέρηδες».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις