Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Άρσεναλ “λύγισε” την Σαουθάμπτον! Πρωταγωνιστής ο Γουέλμπεκ

Η Άρσεναλ “λύγισε” την Σαουθάμπτον! Πρωταγωνιστής ο Γουέλμπεκ
ΦΩΤΟ arsenal

“Ζωντανή” στη μάχη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης έμεινε η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν της Σαουθάμπτον με 3-2 στο “Έμιρεϊτς”, για την 33η αγωνιστική της Premier League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνι Γουέλμπεκ.

Η Άρσεναλ ήταν απρόσεκτη κόντρα στη Σαουθάμπτον και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ωστόσο, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη, με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να είναι ο πρωταγωνιστής των Λονδρέζων.

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με τον Σέι Λονγκ στο 17′, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν γρήγορα (28′) το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με τον Ομπαμεγιάνγκ, ενώ πήραν το προβάδισμα (2-1) στο 38′ με τον Γουέλμπεκ.

Η Άρσεναλ θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι στη συνέχεια, αλλά δεν το έκανε και τιμωρήθηκε από τον Τσάρλι Όστιν, ο οποίος έκανε το 2-2 στο 73′. Η τελευταία κουβέντα άνηκε, πάντως, στον Γουέλμπεκ, ο οποίος έκανε το 3-2 στο 81′, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μοχάμεντ Ελνένι για την Άρσεναλ και ο Τζακ Στέφενς για την Σαουθάμπτον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις