Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

‘Αρσεναλ – Τότεναμ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο! – videos

‘Αρσεναλ – Τότεναμ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο! – videos
Reuters

Η Τότεναμ ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς στο Έμιρεϊτς και προηγήθηκε με 2-0 της Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε στην ισοφάριση για το τελικό 2-2.

Σε ένα εκπληκτικό ματς, με τη μπάλα να πηγαίνει… πάνω κάτω και τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη, Άρσεναλ και Τότεναμ προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, αλλά έμειναν στο 2-2 στην 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “πετεινοί” κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να έχουν ακόμη μεγαλύτερο σκορ από το 2-0, αλλά η Άρσεναλ μείωσε στις καθυστερήσεις και έκανε… ροντέο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι “κανονιέρηδες” ισοφάρισαν μάλιστα με ένα ακόμη γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν και ένα τρίτο γκολ για να ολοκληρώσουν μια μυθική ανατροπή.

Το παινχίδι

Μόλις στο 10′ ο Έρικσεν πήρε το “ριμπάουντ” μετά την ασταθή απόκρουση του Λένο στο σουτ του Σον και έκανε το 0-1!

Ο Λένο κράτησε… όρθια την Άρσεναλ στο 18′, διώχνοντας εντυπωσιακά το πλασέ του Σον από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 39′ όμως η Τότεναμ κατάφερε να φτάσει στο 0-2. Ο Τζάκα έκανε πέναλτι στον Σον και ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα!

Η Άρσεναλ βρέθηκε με τη.. πλάτη στον τοίχο μέσα στην έδρα της, αλλά κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Λακαζέτ δέχθηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή των “σπερς”, έπιασε το ισχυρό σουτ με το αριστερό και έκανε το 1-2.

Η Τότεναμ είχε για αρκετά λεπτά το… πάω χέρι, στο 58′ είδε τον Κέιν να έχει δοκάρι σε διαγώνιο σουτ. Η Άρσεναλ όμως πήρε τα.. πάνω της, στο 65′ είδε τον Γορίς να διώχνει εντυπωσιάκά σε κόρνερ τη… βολίδα του Θεμπάγιος και έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 71′ με τον Ομπαμεγιάνγκ (τρομερή ασίστ του Γκεντουζί).

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Παπασταθόπουλος σκόραρε σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα του Έλληνα αμυντικού, αφού νωρίτερα στη φάση υπήρξε οφσάιντ (η παράβαση επαληθεύτηκε από το VAR) κι έτσι έμεινε το 2-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις