Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Άσφαιρη” η ΑΕΚ! Αγωνία για Τσιγκρίνσκι

“Άσφαιρη” η ΑΕΚ! Αγωνία για Τσιγκρίνσκι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο 0-0 έμειναν οι ΑΕΚ κι Ατρόμητος στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Περιστέρι, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Καλύτερη η Ένωση, δεν μπόρεσε και πάλι να βρει δίχτυα. Αποχώρησε με πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Τσιγκρίνσκι.

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ανώτερη από τους Περιστεριώτες, δημιούργησε μερικές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του σκληροτράχηλου συνόλου του Κάναντι.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 29′, όταν ο Λιβάγια μετά το γύρισμα του Αλμπάνη σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου η λόμπα του Αλμπάνη έφυγε άουτ, στη δεύτερη σπουδαία ευκαιρία της Ένωσης στο παιχνίδι.

Στο 68′ η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε ακόμα μία κλασική ευκαιρία για γκολ, με τον Γιακουμάκη να αστοχεί ανενόχλητος σε κεφαλία, μετά από φάουλ-σέντρα του Λόπες.

Στα αξιοσημείωτα, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπογέ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 72′, αλλά κι ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, καθώς αποχώρησε στις καθυστερήσεις με πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Υπάρχει ανησυχία στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο για την κατάσταση του Ουκρανού στόπερ, καθώς πλησιάζουν τα προκριματικά του Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46′ Μέγκερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46′ Σάκιτς), Χατζηισαΐας (46′ Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81′ Στρούγγης), Γαρουφαλιάς, Μάντσον (46′ Ούμπιντες), Μανούσος (77′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (46′ Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (46′ Μπρούνο).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας (61′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61′ Τσιγκρίνσκι), Οικονόμου (61′ Τσόσιτς), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (81′ Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46′ Χουλτ), Μπακασέτας (86′ Μπότος), Λιβάγια (86′ Γιούσης), Γιακουμάκης (72′ Μπογέ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις