Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αστέρας – ΠΑΟΚ: Χαμός στην Τρίπολη! Στα χέρια παράγοντες και παίκτες [pics]

Αστέρας – ΠΑΟΚ: Χαμός στην Τρίπολη! Στα χέρια παράγοντες και παίκτες [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απίστευτες εικόνες στην Τρίπολη μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά κυνήγησε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων κι ακολούθησε το “έλα να δεις”.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, μέλη των δύο ομάδων μετέτρεψαν σε ριγνκ τον αγωνιστικό χώρο του “Κολοκοτρώνης”. Συγκεκριμένα, ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, Παντελής Κωνσταντινίδης “τρελάθηκε” (σ.σ. για άνγωστο λόγο) και κυνήγησε τον Νίκο Καλτσά.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των δύο ομάδων, Γιάννης Ντάλας και Κυριάκος Κυριάκος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος προσπάθησε να πιάσει από το κεφάλι τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα.

Στη συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του κι έριξε κάτω τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Στη “μάχη” μπήκε κι ο Λουτσέσκου, ο οποίος επιτέθηκε στον αριστερό μπακ του Αστέρα. Τελικά, οι ψυχραιμότεροι χώρισαν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και τον παίκτη του Αστέρα, με την κατάσταση να εκτονώνεται.

Δείτε σκηνές απείρου κάλλους από την Τρίπολη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις