Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Σήμανε… αντεπίθεση με Παράσχο

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Σήμανε… αντεπίθεση με Παράσχο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το δεύτερο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα κατάφερε να.. βάλει στο σακούλι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε άλλο… αέρα στους Αρκάδες, που νίκησαν με 2-0 την ΑΕΛ. Τρεις ομάδες, που όμως αγωνίζονται την Κυριακή, ξεπέρασαν οι γηπεδούχοι.

Είχε να.. γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 22 Σεπτεμβρίου και το 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Αστέρας Τρίπολης όμως κατάφερε να “χαμογελάσει” για δεύτερη φορά στη Superleague! Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τους, οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΛ και -πέρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης- έβαλαν πίσω τους Λεβαδειακό, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζονται την Κυριακή.

Το παιχνίδι…

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Παράσχου έδειξε ένα επιθετικό πρόσωπο, με 4 τελικές προσπάθειες στο στόχο. Στην πιο καλή της στιγμή (16′), Μουνάφο, Καλτσάς και Κώτσιρας συνεργάστηκαν, ο τελευταίος έκανε το χαμηλό γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Ρόλε τέλειωσε άτσαλα τη φάση από το σημείο του πέναλτι. Απ’ τη μεριά της, η ομάδα της Λάρισας δεν είχε ούτε ένα απειλητικό σουτ προς το τέρμα του Παπαδόπουλου.

Το… άγχος από τον Αστέρα Τρίπολης εξανεμίστηκε εννιά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Ο Κώτσιρας έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Καλτσάς -από θέση σέντερ φορ- έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Παράσχου.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να πάρει τα πάνω της μετά το γκολ που δέχθηκε και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν σημάδια… υποχώρησης. Μάλιστα στο 70′ το ξαφνικό σουτ του Τόνσο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν σταμάτησε να πιέζει για ένα ακόμα γκολ και το πέτυχε στο 89′ με το κοντινό πλασέ του Μανιά. Ένα λεπτό αργότερα ο Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε σε τετ-α-τετ και να δώσει μεγαλύτερο εύρος στη νίκη των γηπεδούχων.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις