Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες με σούπερ Φερνάντεθ!

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες με σούπερ Φερνάντεθ!
ΦΩΤΟ intime

Δύο γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στην αρχή του αγώνα έκριναν την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο, για την πρώτη νίκη των Αρκάδων στο πρωτάθλημα με το τελικό 2-1.

Στην 4η αγωνιστική της Superleague έσπασε το… ρόδι, ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου, για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες σκοράροντας δις στο 3΄ και στο 6, για τον απόλυτο “αιφνιδιασμό” της ομάδας του στους Περιστεριώτες.

Οι φιλοξενούμενοι του Αναστασίου προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και βρήκαν νωρίς το γκολ (στο 53΄) με τον Ρισβάνη, αλλά δεν κατάφεραν στη συνέχεια να βρουν και το γκολ της ισοφάρισης, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρα Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος- Κώτσιρας, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76′ Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ,Λουίς Φερνάντεθ (86′ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65′ λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καχίλα (21′ Μπαένα), Χαρίσης, Μάντσον (46′ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος, Ρόσα (89′ Γιακουμάκης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις