Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Ο Τόνσο της… ανατροπής! Με Παράσχο συνεχίζει ακάθεκτος!

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Ο Τόνσο της… ανατροπής! Με Παράσχο συνεχίζει ακάθεκτος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ματσάρα… υπό καταρρακτώδη βροχή! Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί μέσα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή με δυο γκολ στην επανάληψη (2-1). 4η σερί νίκη για τον Γιώργο Παράσχο από τη στιγμή που ανέλαβε τους γηπεδούχους. Ο Τόνσο και τα δυο γκολ των γηπεδούχων.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Τόνσο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την ανοδική του πορεία, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για τη 14η αγωνιστική της Superleague. Η κρητική ομάδα προηγήθηκε στο 26΄ με τον Δεληγιαννίδη, αλλά τα δύο γκολ του Αργεντινού, στο 62΄ και στο 87΄, «υπέγραψαν» την τέταρτη διαδοχική νίκη των Αρκάδων -με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους- που ανέβηκαν στους 18 βαθμούς και έπιασαν τον Πανιώνιο στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος του πρώτου 45λέπτου, με τον ΟΦΗ να αμύνεται αποτελεσματικά. Στο 17′ όμως οι Αρκάδες έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Φερνάντεθ βρέθηκε απέναντι στον Στρέζο, που… αρνήθηκε το γκολ, διώχνοντας με τα πόδια!

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να… ανεβάσει στροφές και στο 27′ -στην πρώτη του μεγάλη φάση- κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Δεληγιαννίδη. Ο αμυντικός των Κρητικών εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ λίγο έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα να περάσει κάτω από το τείχος των γηπεδούχων, να ακουμπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια στο χέρι του Παπαδόπουλου, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, με σκοπό να περιορίσουν την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν αυτοί του Αστέρα Τρίπολης και τα κατάφεραν. Με την έναρξη της επανάληψης πάντως ο ΟΦΗ κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, δείχνοντας πως θα “πολεμήσει” για το πρώτο του “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Η βροχή δυνάμωσε, αλλά ούτε αυτό το γεγονός δεν έκοψε την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης. Η ισοφάριση ήρθε στο 62′. Ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τόνσο ο οποίος με διπλή προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το ματς “άνοιξε” και ο ΟΦΗ “άγγιξε” το 2-1 στο 81′. Ο Ντίνας μπήκε από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια. Η μπάλα έφτασε στη συνέχεια στον Νέιρα, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε και αυτό το νέο σουτ. Τελικά, η νίκη πήγε στην ομάδα του Παράσχου, με τέρμα λίγο πριν η λήξη του ματς. Ο Πασαλίδης έκανε το πλασέ -μετά από εκτέλεση φάουλ- ο Στρέζος δεν έδιωξε σωστά τη μπάλα η οποία έφτασε στον Τόνσο και αυτός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή των Αρκάδων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις