Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Τρίποντο με τη… βούλα για τους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Τρίποντο με τη… βούλα για τους Αρκάδες!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αστέρας Τρίπολης με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μπαράλες επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 18η αγωνιστική της Superleague και απομακρύνθηκε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Νίκη “ανάσα” πήρε ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 18η αγωνιστική της Superleague. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Μπαράλες που πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, τα οποία υποδείχθηκαν με τη βοήθεια του VAR.

Οι Kρητικοί συνέχισαν να βρίσκονται σε… κακό φεγγάρι καθώς υπέστησαν την τρίτη σερί τους ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον με 23 βαθμούς βρίσκονται εκτός εξάδας. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημά του με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τους Κουτρουμπής (39΄) και Φιγκεϊρέδο (41΄). Αφού δεν τα κατάφεραν ήρθε ο Μπαράλες να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι που σωστά καταλογίστηκε, μετά από χρήση του VAR, όταν έπειτα από πλασέ του Μαρκ Φερνάντεζ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιαννούλη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84′ με τον Σεμέντο και τον Μπαράλες να “σφραγίζει” τη νίκη με δεύτερο πέναλτι στο 87′, το οποίο εκτέλεσε δύο φορές (εύστοχα και τις δύο). Στους 18 βαθμούς πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, στο +10 από τον 13ο Παναιτωλικό.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις