Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: “Χρυσό” ντεμπούτο για Ντέλετιτς! “Βλέπουν” πλέι οφ οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: “Χρυσό” ντεμπούτο για Ντέλετιτς! “Βλέπουν” πλέι οφ οι Αρκάδες
ΦΩΤΟ intime

Ο Μίλος Ντέλετιτς έκανε… ονειρικό ντεμπούτο στον Αστέρα Τρίπολης καθώς πέρασε στο ματς ως αλλαγή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό, “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να “λυγίσει” τον Παναιτωλικό με 2-1 ο Αστέρας Τρίπολης, με τους “Αγρινιώτες” να έχουν δύο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο, πριν πετύχει… buzzer beater στο ντεμπούτο του ο Μίλος Ντέλετιτς.

Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, αποκτήθηκε πριν δύο μέρες από τους “Αρκάδες” και πέρασε στο ματς ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Ριέρα για να σκοράρει ένα γκολ “χρυσάφι”, που επιτρέπει στην ομάδα του να “βλέπει” ακόμη και πλέι οφ (πλησίασε στο -3 από τον 6ο ΟΦΗ).

Ο Μπαράλες είχε “ανοίξει” το σκορ με πέναλτι στο 49′, ενώ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με αυτογκόλ του Σουάρεθ στο 60ο λεπτό, έχοντας και δύο δοκάρια με τον Ντάουντα και τον… Μπαράλες να “γλιτώνει” τη γκάφα.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (91′ Χαουρέγκι), Ριέρα (43′ λ.τρ. Ντέλετιτς), Κρέσπι (75′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Σίεστεντ, Κέβιν, Ταχάρ (63′ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80′ Λιάβας), Άλβαρες (73′ Μουνιέ), Ντάουντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις