Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Έσωσε την “παρτίδα” το Τριφύλλι!

Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Έσωσε την “παρτίδα” το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εξίσου καλός με το ξεκίνημά του στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και βρέθηκε δίκαι πίσω στο σκορ από τους γηπεδούχους, όμως σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε πέναλτι και ο Μακέντα ευστόχησε για να κρατήσει αήττητο το Τριφύλλι στο πρωτάθλημα.

Μετά από 5 νίκες στη Superleague, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε όμως να μη χάσει ούτε αυτό το ματς στο τέλος, χάρη στο τρίτο συνεχόμενο γκολ του Μακέντα, στις καθυστερήσεις του ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν με τον Μανιά να σκοράρει στο 47ο λεπτό του ματς, όμως σε μία ανύποπτη φάση στο τέλος, ο Χατζηγιοβάνης ξέφυγε μέσα στην περιοχή και ο Κυριακόπουλος τον ανέτρεψε για το πέναλτι και την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση και με “χτύπημα” αλά… Πανένκα, χάρισε το βαθμό στον Παναθηναϊκό, που τον κρατάει αήττητο στο πρωτάθλημα μετά από 6 αγωνιστικές, με 5 νίκες και μία ισοπαλία.

Παρακολουθήστε LIVE το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr


Για ένα ακόμη ματς, ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τους Αντονί Μουνιέ, Ματίας Γιόχανσον και Έργκους Κάτσε, με τους τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές πάντως, να έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στην εκπληκτική φετινή πορεία του Τριφυλλιού.

Από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους βασικούς παίκτες του ρόστερ και θα ψάξει μόλις τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, όπου έχει ξεκινήσει άσχημα λόγω και των πολλών ντέρμπι στην αρχή της σεζόν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Βέργος, Αποστολάκης, Καμπετσής, Μακέντα

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βλάχος, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις