Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Παραμονή με τριάρα για τους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Παραμονή με τριάρα για τους Αρκάδες!
ΦΩΤΟ intime

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του στην τελευταία αγωνιστική και επικρατώντας άνετα με 3-0 του αδιάφορου Πανιώνιου, εξασφάλισε την παραμονή του στη Superleague και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρότι έπαιξε με τη φωτιά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αστέρας Τρίπολης κράταγε την τύχη στα χέρια του στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν την άφησε να του… ξεφύγει.

Οι “Αρκάδες” εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι στον “τελικό” παραμονής κόντρα στον Πανιώνιο και πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0 για να πανηγυρίσουν στο τέλος τη σωτηρία τους στη Superleague.

Η ομάδα του Παράσχου δεν πρόλαβε μάλιστα ούτε να… αγχωθεί, αφού μόλις στο 24ο λεπτό του αγώνα, ένα αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, τους έδωσε το γρήγορο προβάδισμα που έψαχναν. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Καλτσά να αναλαμβάνει να “τελειώσει” το ματς στο δεύτερο μέρος.

Ο Έλληνας εξτρέμ κέρδισε πέναλτι στο 59′, για να κάνει ο Ινγκλέσιας το 2-0 από την άσπρη βούλα και ο ίδιος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 3-0 στο 83′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις