Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αστόρι: “Fake news” μετά το θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα

Ντάβίντε Αστόρι Φιορεντίνα Ιταλία

Δυστυχώς, οι… ψεύτικες ειδήσεις δεν λείπουν ούτε όταν έχουνε ένα τραγικό γεγονός. Στην προκειμένη περίπτωση. η ανανέωσης του συμβολαίου του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι, από την Φιορεντίνα, δεν είναι κάτι το πραγματικό.

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Νταβίντε Αστίρο, κυκλοφόρησε η είδηση που ανέφερε πως η διοίκηση της Φιορεντίνα θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ιταλού αμυντικού, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την οικογένεια του παίκτη, που έφυγε απ’ τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Ο ειδικός κομισάριος της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση! «Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση για μια υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν είδηση χωρίς βάση, ψεύτικη είδηση από ένα πρακτορείο» ανέφερε.

Πάντως, ο Μαλαγκό διαβεβαίωσε ότι η Φιορεντίνα θα στηρίξει τη σύντροφο του Αστόρι, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την δίχρονη κόρη τους, Βιτόρια. «Σίγουρα η Φιορεντίνα θα κάνει κάτι και θα στηρίξει την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή αξίζει σεβασμού και σιωπής πάνω απ’ όλα. Η Φιορεντίνα θέλει σωστά να πάρει το χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει», δήλωσε.

Ο Μαλαγκό επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Serie A θα φορούν φανέλες που θα αποτίουν φόρο τιμής στον Αστόρι στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Μαρτίου για την 28η αγωνιστική.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις