Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άσχημα νέα για τον Καπίνο! Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του

Άσχημα νέα για τον Καπίνο! Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του
ΦΩΤΟ Βέρντερ Βρέμης

Με το… αριστερό θα ξεκινήσει την καριέρα του στη Βέρντερ Βρέμης, ο Στέφανος Καπίνο, αφού όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, έχει τραυματιστεί τελικά πιο σοβαρά από ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου τρεις μήνες.

Σοβαρός τραυματισμός για τον Καπίνο! Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, μετεγγράφηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα, στη Βέρντερ Βρέμης, από τη Νότιγχαμ Φόρσετ, όμως θα αργήσει τελικά πολύ να κάνει το ντεμπούτο του, εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Βέρντερ για Καπίνο

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο “Κάπι” θα είναι ανενεργός για τουλάχιστον τρεις μήνες, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την περίπτωση, αλλά αν χτυπήσει κι άλλος τερματοφύλακα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε

https://twitter.com/werderbremen_en/status/1027525119760056320

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις