Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η ατάκα του Μουρίνιο στους παίκτες της Γιουνάιτεντ! “Μην είμαστε κλόουν”

Μουρίνιο

Ο Κρις Σμόλινγκ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αμυντικός των “κόκκινων διαβόλων” αναφέρθηκε σε μια ατάκα που είπε στον ίδιο αλλά και στους συμπαίκτες του στο ημίχρονο ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κρις Σμόλινγκ αποκάλυψε μία από τις ατάκες του Ζοζέ Μουρίνιο στο ημίχρονο του ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι, το οποίο είχε βρει τους “κόκκινους διαβόλους” πίσω στο σκορ με 2-0. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή (3-2), με τα λόγια του Μουρίνιο να πιάνουν τόπο.

Οι δηλώσεις του Σμόλινγκ

“Όταν έχει κάνεις ένα λάθος θέλεις μια ευκαιρία για να επανορθώσεις. Μπορούσες να δεις την ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ και είμαι χαρούμενος που πρόσφερα.

Πήγαμε στο ημίχρονο νοιώθοντας λυπημένοι για την απόδοση μας και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με περηφάνια στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

«Ο προπονητής μας δεν είχε να μας πει πολλά επειδή ξέραμε ότι είχαμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που απλά θα τους κοιτάμε να κερδίζουν το τρόπαιο τους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις