Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αθάνατοι”! Τα μηνύματα των ομάδων στα 20 χρόνια της τραγωδίας των Τεμπών

“Αθάνατοι”! Τα μηνύματα των ομάδων στα 20 χρόνια της τραγωδίας των Τεμπών
Intime

Το δικό τους μήνυμα, ανήμερα της τραγωδίας που συγκλόνισε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ολόκληρη την Ελλάδα πριν από είκοσι ακριβώς χρόνια, θέλησαν να στείλουν οι περισσότερες “μεγάλες” ομάδες της Superleague.

Η 4η Οκτωβρίου αποτελεί από το 1999 ημέρα πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Πριν από 20 χρόνια, έξι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή την αγάπη για το “δικέφαλο του Βορρά”.

Με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, πολλές ήταν οι ομάδες που έστειλαν τα μηνύματα τους γι’ αυτό το τραγικό περιστατικό, τιμώντας τη μνήμη των έξι φίλων του ΠΑΟΚ και δείχνοντας πως τέτοια γεγονότα δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται από οπαδικές αποχρώσεις.

Η Original 21 έκανε ένα ποστάρισμα στη σελίδα της στο Facebook, το οποία “υοθέτησε” και η ΠΑΕ ΑΕΚ. “Η αγάπη για την ομάδα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αιτία θανάτου !

ΑΘΑΝΑΤΟΙ” αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Ανάλογο μήνυμα και από την ΠΑΕ Άρης. “4/9/1999, στο θάνατο δεν υπάρχουν χρώματα. Αθάνατοι…” ανέφεραν οι “κίτρινοι”.

Εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο υπεύθυνου επικοινωνίας των “ερυθρόλευκων”, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

«Ενωμένοι πίσω από τον βουβό πόνο των οικογενειών των θυμάτων των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη. Απόλυτος σεβασμός στη μνήμη τους…», έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων σε ανάρτησή του στο Facebook στην οποία αναφέρεται και στην κυκλοφορία του νέου ηλεκτρονικού περιοδικού από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις