Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: “Χ”αμένη ευκαιρία! Στάματησε την Ένωση ο Ουάρντα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: “Χ”αμένη ευκαιρία! Στάματησε την Ένωση ο Ουάρντα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Superleague, αλλά την έχασε. Η Ένωση άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι, μένοντας στο 1-1 με τον μαχητικό Ατρόμητο. Ο Αραούχο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στο 68′, ωστόσο ο Ουάρντα στέρησε το διπλό από τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ στο 80′.

Η ΑΕΚ έχει πλέον ένα βαθμό λιγότερο από τον ΠΑΟΚ, κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το ντέρμπι του Δικέφαλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Πίεσε την εστία του Γιαννιώτη στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τον Ατρόμητο. Σταδικά οι Περιστεριώτες άρχισαν να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο, ισορρόπησαν το παιχνίδι κι έχασαν τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Το φάουλ του Ουάρντα στο 38′ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Στο 68′ ο Αραούχο έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν, καθώς ο Λιβάγια ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ. Ο Αραούχο, λίγα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να κάνει το 0-2, αλλά η κοντινή προβολή του έφυγε άουτ.

Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση και την βρήκε στο 80′. Ο Ουάρντα με μια ωραία ενέργεια και τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, μιας και στα εναπομείναντα λεπτά δεν δημιουργήθηκαν φάσεις παρά μόνο εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+1′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί (53′ λ.τρ. Μπρούνο), Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53′ λ.τρ.Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (76′ Μασούντ), Αραούχο (81′ Μπακασέτας)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις