Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Κατράνη η Σεντ Ετιέν!

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Κατράνη η Σεντ Ετιέν!
/twitter.com/ASSEofficiel

Έκανε το μεγάλο ευρωπαϊκό “βήμα”. Στη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο.

Ο 19χρονος Βολιώτης αμυντικός, Αλέξανδρος Κατράνης, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σεντ Ετιέν και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 3. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, θα βάλει στα ταμεία του περίπου 800.000 ευρώ και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15% του Κατράνη.

https://twitter.com/ASSEofficiel/status/895234852391407616

Στην ανακοίνωσή της, η Σεντ Ετιέν αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Κατράνης “… θεωρείται μια μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη θέση του. Την παρελθούσα σεζόν, έπαιξε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, το σύλλογο από τον οποίο αναδείχθηκε. Διεθνής με την εθνική Ελπίδων, ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι ένας αριστερός οπισθοφύλακας, επιθετικός στις μονομαχίες, ικανός τεχνικά, ο οποίος συμμετέχει πολύ στο επιθετικό παιχνίδι”.

https://twitter.com/ASSEofficiel/status/895279300294975489

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν, ο Κατράνης τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας μου, εδώ στη Σεντ Ετιέν, σε έναν ιστορικό σύλλογο. Θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή και θα προσφέρω τη βοήθειά μου στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Έχω δει βίντεο στο διαδίκτυο και μίλησα με τον Ταυλαρίδη (σ.σ. πρώην παίκτης της Σεντ Ετιέν). Μου περιέγραψε την τεράστια ατμόσφαιρα του γηπέδου. Μερικές φορές είναι ακόμη πιο θερμή απ’ ό,τι στα γήπεδα στην Ελλάδα. Όταν ο Ταυλαρίδης έμαθε ότι βρισκόμουν σε επαφή με τη Σεντ Ετιέν, μου είπε να πάω γρήγορα!”.

https://twitter.com/ASSEofficiel/status/895298255596249088

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις