Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Άρης: Έλληνας… Μέσι! Ο σούπερ Φετφατζίδης αρνήθηκε να χάσει! video

Ατρόμητος – Άρης: Έλληνας… Μέσι! Ο σούπερ Φετφατζίδης αρνήθηκε να χάσει! video
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Άρη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά βρήκε μπροστά του έναν “αφιονισμένο” Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος με ασίστ και γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας για τον ομάδα του, στο εξαιρετικό 2-2 στο Περιστέρι.

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν αμφότερες από προσπάθειες του Γιάννης Φετφατζίδη.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θύμισε… Μέσι στο δεύτερο γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, ενώ νωρίτερα είχε δώσει φοβερή ασίστ για την πρώτη ισοφάριση με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Βέλλιος με νέο “ψαλιδάκι” άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μανούσος με πέναλτι είχε βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “απείλησε” από την αρχή τον Άρη. Βέλλιος και Ανδρούτσος έχασαν καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να ανοίγει τελικά το σκορ στο 24′.

Μετά από κόρνερ του Γκάλο, ο Βέλλιος σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο, αφού κατάφερε να βρει την μπάλα πέφτοντας με ένα σουτ σαν “ψαλιδάκι”, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Άρης αντέδρασε στην συνέχεια και “πίεσε” ψηλά την αντίπαλη άμυνα, με τον Φετφατζίδη να είναι μόνιμη “απειλή” και να δίνει τελικά την ασίστ στον Μπρούνο Γκάμα στο 44′ για να κάνει αυτός το 1-1, με ωραία προσποίηση και σουτ που κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα κακό πρώτο 15λεπτο και για τις δύο ομάδες, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 68′ ο Ανδρούτσος έβγαλε τον Ουγκράι απέναντι από τον Έμαν, αλλά το πλασέ του… έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 71′ ο Βέλλιος δεν βρήκε για εκατοστά τη μπάλα με προβολή, ώστε να τη στείλει σε κενή εστία.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 84′, με τον Μπα να κάνει άτσαλο μαρκάρισμα και πέναλτι στον Γιακουμάκη και τον Μανούσο να ευστοχεί  από τα 11 βήματα για το 2-1 της ομάδας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν νίκη για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη στο ντεμπούτο του στον πάγκο, ο Γιάννης Φετφατζίδης… αρνήθηκε να χάσει και με μία προσωπική ενέργεια και τρομερό σουτ στο 91′ ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι.

Οι “κίτρινοι” μάλιστα θα μπορούσαν να σοκάρουν τον Ατρόμητο αμέσως μετά, αλλά ο Ρισβάνης έκοψε πάνω στη γραμμή ένα σουτ του Λάρσον, για να κρατήσει έστω το 2-2 για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Άρης

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (62′ Μάντσον), Ανδρούτσος (77′ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55′ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Άρης (Μίκαελ Ενίνγκ): Εμάν, Μπα (90′ Μαρτίνεθ), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46′ Μαντσίνι), Γκάμα (82′ Τόνσο), Λάρσον

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις