Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Με… υπογραφή Μανούσου! “Λύτρωση” στο 90′

Ατρόμητος Μανούσος
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος νίκησε δύσκολα εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και μπήκε σε… τροχιά πλέι οφ! Δύο γκολ πέτυχε ο Μανούσος, το δεύτερο με εκτέλεση πέναλτι στο 90′. Οι Περιστεριώτες έμειναν αήττητοι για ένατο σερί απέναντι στους Αρκάδες. Ρήξη χιαστού ο Καπίγια.

Έχοντας για κορυφαίο και σκόρερ τον Μανούσο, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Περιστέρι, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές. Όλα έγιναν στο τελευταίο 15λεπτο του ματς!

Το πρώτο μέρος ήταν… επιεικώς μέτριο, με αρκετά λάθη από τις δύο ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας και ελάχιστες φάσεις (οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν). Η κορυφαία στιγμή στο 45λέπτο έγινε στο 26′. Ο Σϊτο του Αστέρα Τρίπολης έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια, έπιασε το σουτ από κοντά, ο Μέγερι απέκρουσε ενστικτωδώς με το δεξί χέρι, ενώ ο Λουίς Φερνάντεθ αστόχησε με κεφαλιά στην επαναφορά!

Το πρώτο μέρος όμως στιγματίστηκε από τη φάση του 9′. Ο Καπίγια τραυματίστηκε μετά από εναέρια “μονομαχία” με τον Κατράνη και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ισπανός παίκτης του Αστέρα Τρίπολης -που έβαλε τα κλάματα- υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τα πράγματα στην επανάληψη βελτιώθηκαν αισθητά, αφού είχαμε καλύτερο ρυθμό, χαμένες ευκαιρίες και… γκολ! Ο Ατρόμητος εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο και στο 76′ έφτασε στο 1-0. Ο Μανούσος πέρασε τον Ματρικάρντι αρχικά, τον Παπαδόπουλο στη συνέχεια και με πλασέ στην απέναντι γωνία από πολύ πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

Η… χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις δύο λεπτά! Ο Σίτο τροφοδότησε με σέντρα… ακριβείας τον Μπαράλες και εκείνον με άπιαστη κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι Περιστεριώτες επιτέθηκαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 87′ έφτασαν στη φάση που τους έδωσε τη νίκη. Ο Σουάρεθ μάρκαρε με τα χέρια τον Βέλλιο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι, μετά και από συνεννόηση με τον VAR. Ο Μανούσος ευστόχησε από τα 11 βήματα κι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο (2-1).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις