Τρίτη, 14 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ατρόμητος για πρωτάθλημα! “Καθάρισε” και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος για πρωτάθλημα! “Καθάρισε” και τον ΠΑΣ Γιάννινα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague διατηρήθηκε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, για την έκτη αγωνιστική, φτάνοντας τις πέντε νίκες.

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου “λύγισε” εντός έδρας και τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας των Ηπειρωτών με 1-0, για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Έτσι, έφτασαν τις πέντε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον ΠΑΟΚ.

Σκόρερ του αγώνα ήταν και πάλι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός πλήγωσε και την άμυνα του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ, που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Βελλίδης. Ο Κοτλούρης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έφθασε τα 4 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ηπειρώτες να μην καταφέρνουν να φανούν απειλητικοί και να γνωρίζουν την τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (71΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (63΄ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (46΄ Κάστρο), Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Μυστακίδης (58′ Αθανασιάδης), Νικολιάς, Βιντάλ,  Ξύδας (63΄ Κρίζμαν).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις