Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ξάνθη: “Κουλούρια”! Το απόλυτο… μηδέν στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Ξάνθη: “Κουλούρια”! Το απόλυτο… μηδέν στο Περιστέρι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πόνεσαν… τα μάτια μας. Σε ποδοσφαιρική “ταλαιπωρία” εξελίχθηκε το Ατρόμητος – Ξάνθη (0-0), για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Πήραν από ένα βαθμό, αλλά με το θέαμα που προσέφεραν δεν άξιζαν ούτε… μισό. Ατρόμητος και Ξάνθη μας έδωσαν ένα κάκιστο 0-0 στο Περιστέρι, σε ένα ματς που όλοι όσοι το παρακολούθησαν ελπίζουν να το ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

Το παιχνίδι…

Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλό ρυθμό, με τον Ατρόμητο να έχει μια φλύαρη υπεροχή, αλλά να μην είναι ψύχραιμος στη δημιουργία των φάσεων. Η Ξάνθη είχε πολύ σταθερή αμυντική λειτουργία, κινδύνεψε ελάχιστες στιγμές, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έκανε κάποιες προσπάθειες να βγει μπροστά χωρίς να φτιάξει κάποια σοβαρή φάση.

Στο 7′ ο Μανούσος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Κουλούρης επιχείρησε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Το παιχνίδι από το 30′ και μετά πήρε τη… κάτω βόλτα -μετά και από κάποιους τραυματισμούς- κι έτσι το σφύριγμα του διαιτητή για ημίχρονο έμοιαζε με… ανακούφιση.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο και ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ στο 81′, αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Γιαννούλη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το τελικό 0-0 ήταν αυτό που… άξιζαν οι δυο ομάδες στο Περιστέρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις