Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ξάνθη: “Ζωντανός” για πλέι οφ! Βρέθηκε “εισιτήριο” για Άρη στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Ξάνθη: “Ζωντανός” για πλέι οφ! Βρέθηκε “εισιτήριο” για Άρη στο Περιστέρι
Intime.gr

Σε… τροχιά πλέι οφ παρέμεινε ο Ατρόμητος, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague. Οι Περιστεριώτες νίκησαν εντός έδρας τη Ξάνθη με 1-0, αποτέλεσμα που έδωσε “εισιτήριο” εξάδας στον Άρη.

Ο Ατρόμητος έκανε ένα από τα πιο παραγωγικά του παιχνίδια, σε φάσεις, αλλά κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας της Ξάνθης (1-0) και θα μάθουν την τελευταία αγωνιστική αν θα μπουν στα πλέι οφ.

Οι “κυανόλευκοι” έφτασαν τους 29 βαθμούς και στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Άρη. Το σημερινό αποτέλεσμα έδωσε στους Θεσσαλονικείς… εισιτήριο 6άδας (5οι με 34 βαθμούς). Όσον αφορά τη Ξάνθη, έμεινε στους 29 βαθμούς και μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης (30 β.) και τον Ατρόμητο θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον 6ο ΟΦΗ (31 βαθμούς – παίζει στη συνέχεια με την ΑΕΚ).

Η Ξάνθη στάθηκε πολύ καλά στην έδρα του Ατρομήτου το πρώτο μισό του ημιχρόνου, αλλά στη συνέχεια οι Περιστεριώτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και στο 29′ έφτασαν στο 1-0 στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ανδρούτσος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάντ για το 1-0!

Η Ξάνθη έδειξε σημάδια… ανάκαμψης, πίεσε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους για το γκολ και “άγγιξε” την ισοφάριση στο 45+2′. Ο Μουλέν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο, η μπάλα κάπου κόντραρε και άλλαξε πορεία, αλλά ο Μανδάς έδιωξε στη γωνία του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο (48′). Ο Ενσικουλού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αμπάντ, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έδιωξε με το ένα χέρι. Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έδιωξε και στο 56′ το σουτ του Ντε Πο. Ο Ατρόμητος πήρε για τα καλά τα… ηνία του αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να “κουνήσει” και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα, μένοντας στο 1-0.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις