Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ντέρμπι στο… κυνήγι του ΠΑΟΚ!

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ντέρμπι στο… κυνήγι του ΠΑΟΚ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ατρόμητος και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Περιστέρι, για το ντέρμπι της αγωνιστικής και την ομάδα που θα παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ, στη “μάχη” για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Superleague.

Με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ να χάνει και από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, Ατρόμητος και Ολυμπιακός είναι πλέον οι μόνες ομάδες που βρίσκονται κοντά στον ΠΑΟΚ και την κορυφή του πρωταθλήματος, με τη μεταξύ τους “μάχη” στο Πειρστέρι να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον Δικέφαλο του Βορρά και στο -2 με νίκη επί των Πειραιωτών, οι οποίο από την πλευρά τους, με νέα απώλεια βαθμών θα μείνουν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, όντας αυτή τη στιγμή στο -9 από την κορυφή.

Τα πλάνα των προπονητών

Σημαντικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, αφού ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει αφήσει την ομάδα με μόνο επιθετικό τον Δημήτρη Μάνο, καθώς εκτός είναι και οι Χασάν και Γκερέρο.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” προετοιμάζει την ομάδα του με τον 24χρονο επιθετικό στην κορυφή, έχοντας δίπλα του στα εξτρέμ, τους Ποντένσε και Ναουέλ και πίσω του, τον Κώστα Φορτούνη. Γκιγιέρμε και Καμαρά αναμένεται να βρίσκονται στο κέντρο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ομάρ, Κούτρη, Σισέ και Βούκοβιτς, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια.

Από την πλευρά του Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στους Βασιλακάκη, Ουγκράι και Κιβρακίδη, με την πιθανή ενδεκάδα του να περιλαμβάνει τους Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μπρούνο και Κουλούρη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις