Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – Πανιώνιος: Τον “σκόρπισε” στο Περιστέρι – “Κεραυνός” από Ούμπιδες

Ατρόμητος – Πανιώνιος: Τον “σκόρπισε” στο Περιστέρι – “Κεραυνός” από Ούμπιδες

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο για να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη επί του Πανιωνίου (4-0). Γκολάρα από Ούμπιδες! Ακόμα στο -2 οι Νεοσμυρνιώτες.

Χωρίς πρόβλημα. Ο Ατρόμητος νίκησε στο… χαλαρό τον Πανιώνιο στο Περιστέρι με 4-0, σε ματς για την 8η αγωνιστική της Superleague και έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Νεοσμυρνιώτες στο -2.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες! Μόλις στο 8′ ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Αραμπουλί, με τον Μανδά να στέλνει την μπάλα στην οριζόντια δοκό του, Δύο λεπτά μετά, ο Ατρόμητος είδε τον Βέλλιο να πιάνει την κεφαλιά και τον Μαλέρπ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 17 όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε μια φάση που προκάλεσε αντιδράσεις στην πλευρά του Πανιωνίου. Ο Τσιλούλης έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου από μαρκάρισμα του Μαλόχα, ο διαιτητής Τζήλος είδε τη φάση στο VAR, έδωσε το πέναλτι και ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες και οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Στ0 40′ ο Βέλλιος έπιασε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κάπου κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μαλέρμπ. Ο Πανιώνιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μανιάτης έπιασε γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο ποάνω από το οριζόντιο των Περιστεριωτών.

Ο Πανιώνιος πλησίασε στο γκολ στο 45+4′ με την γυριστή κεφαλιά του Μανιάτη, αλλά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-0. Ο Ενσικουλού έφυγε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας των “κυανέρυθρων” και εκτέλεσε άψογα τον Μαλέρμπ.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και είδε στο 49′ τον Μανδά να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μιλόγεβιτς. Ο Ατρόμητος “πάγωσε” το ρυθμό, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, είχε μια καλή στιγμή στο 63′ με το μακρινό σουτ του Βέλλιου (πέρασε μόλις άουτ) και στο 69 έφτασε στο 4-0. Εννιά λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Ούμπιδες έπιασε έναν “κεραυνό” εκτός μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Μαλέρπ, που δεν μπόρεσε να διώξει. Το ματς είχε… κατηφόρισε υπέρ των Περιστεριωτών, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε άλλο γκολ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις