Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος… σε κρίση! “Βαρύ” πρόστιμο και σύσκεψη κορυφής

Ατρόμητος… σε κρίση! “Βαρύ” πρόστιμο και σύσκεψη κορυφής
Intime.gr

Βαρύ το κλίμα στον Ατρόμητο μετά την ήττα με 5-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ. Έρχονται αποφάσεις και πρόστιμο.

Ήττα που… ανέδειξε προβλήματα που χρειάζονται άμεσα επίλυση! Ο Ατρόμητος έχασε 5-1 από τον ΠΑΟΚ και στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για κακή νοοτροπία των παικτών του, έλλειψη πάθους και ενέργειας στο ματς και για… ανάγκη άμεσων αλλαγών.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι διατεθειμένη να… τραβήξει τα γκέμια και η απόφαση για επιβολή βαρύτατου προστίμου είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί! Πιθανότατα θα είναι και το πιο “βαρύ” που θα έχει επιβληθεί από τον Γιώργο Σπανό.

Από εκεί και πέρα, τα Χριστούγεννα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη… κορυφής, ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Εκεί, θα πέσουν στο.. τραπέζι όλες οι απόψεις για το τι φταίει στην ομάδα και φυσικά θα προταθούν λύσεις, προκειμένου να επιστρέψει ο Ατρόμητος στο δρόμο των επιτυχιών. Φυσικά, θα συζητηθεί και η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο θα τεθεί -πιθανότατα- η προοπτική απόκτησης ενός αμυντικού και πιθανότατα ενός εξτρέμ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις