Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άτυχος ξανά ο Ζοάο Φέλιξ! Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ατλέτικο

Άτυχος ξανά ο Ζοάο Φέλιξ! Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ατλέτικο
ΦΩΤΟ Reuters

Δυσάρεστα νέα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Ζοάο Φέλιξ, τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη διάταση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο και ξεκινά θεραπεία.

Ο επιτετικός των «ροχιμπλάνκος» θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ζοάο Φέλιξ θα χάσει την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος –κόντρα στην Αθλέτικο- καθώς είναι τιμωρημένος, κάτι που σημαίνει πως έχει ένα περιθώριο περίπου 20 ημερών για να αποθεραπευθεί και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη συνέχεια της La Liga.

Να θυμίσουμε ότι αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός του Ζοάο Φέλιξ στην πρώτη του σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα απουσίασε το περασμένο φθινόπωρο από έξι αγώνες (τέσσερις στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League), λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο, ενώ τον Φεβρουάριο ένας μυϊκός τραυματισμός τον υποχρέωσε να χάσει τρία ματς της La Liga (μεταξύ αυτών και το ντέρμπι με τη Ρεάλ), καθώς και τον πρώτο αγώνα με τη Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις