Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτή η Μπαρτσελόνα… δεν υπάρχει! Τρομερό γκολ ο Μέσι [vid]

Μπαρτσελόνα - Μέσι

Βρέθηκε φάτσα με την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η εκπληκτική Σεβίλλη προηγήθηκε μέσα στην Ανδαλουσία με 2-0. η Μπαρτσελόνα όμως κατάφερε να σκοράρει στο 88′ και το 89′ και να πάρει ένα απίστευτο 2-2. Με γκολάρα του Μέσι η ισοφάριση.

Γύρισε απ’ την κόλαση και έκανε τον Βιντσένζο Μοντέλα να φύγει εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια. Η Σεβίλλη βρέθηκε πολύ κοντά στο να υποχρεώσει την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”. Οι Καταλανοί όμως κατάφεραν να μας αφήσουν με το… στόμα ανοικτό και να πάρουν το βαθμό (2-2).

Η Σεβίλλη έδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα πως δεν έφτασε.. τυχαία στα προημιτελικά του Champions League. Η ομάδα του Μοντέλα έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, με τα γκολ των Βάσκεθ (36′) και Μουνιέρ (50′).

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Η μπάλα όμως τους τιμώρησε. Ο Μέσι, που προέρχεται από τραυματισμό μπήκε στο 58′ και σιγά σιγά η… πλάστιγγα έγειρε στη μεριά των Καταλανών.

Το φινάλε ήταν γραμμένο μόνο για φίλους της Μπαρτσελόνα. Στο 87′ ο Ράκιτιτς είχε δοκάρι σε κεφαλιά, στο 88′ ο Σουάρες μείωσε σε 2-1 ενώ σο 89′ ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις